Home » Diensten » Nydiart on Canvas

Nydiart on Canvas

Illustreren of tekenen is niet mijn enige passie. Ik schilder ook ontzettend graag met acryl verf op canvasdoeken. Met Nydiart on Canvas kan je kiezen uit stillevens, fabel-, huis- of lievelingsdieren, voorwerpen, bloemen of landschappen.

 

Realistische portretten van mensen schilder ik eigenlijk niet. Daar heb ik de handigheid nog niet in en bied ik dan ook liever niet aan. Mocht je dan toch liever een portret van een persoon door mij geschilderd willen hebben dan kan daar overlegd worden per mail. Portretten zullen dan gemaakt worden de stijl van Nydiart Portrets of Nydiart Captured.

 

Bekijk hieronder de formaten en de prijzen.

 

Prijzen

Per formaat hanteer ik een vaste prijs. 

 

Formaten Nydiart on Canvas

Formaat 1: 20 x 20 x 2 cm  € 45,- incl. verzendkosten*

Formaat 2: 30 x 24 x 2 cm  € 65,- incl. verzendkosten*

Formaat 3: 40 x 30 x 2 cm  € 85,- incl. verzendkosten*

*Verzendkosten + track & trace van €7,25 zijn in de prijs meeberekend.

 

Zit het gewenste formaat er niet bij? In overleg kan ik een kleiner of groter formaat regelen waarbij je eerst een offerte toegestuurd krijgt. 

 

Extra?

In principe maak ik al mijn schilderijen met acryl verf. Er is ook de optie om een Nydiart on Canvas gemaakt met olieverf te kiezen. Het grootste verschil tussen acryl verf en olieverf is de droogtijd en de prijs. Acryl verf droogt snel en olieverf minder snel. 

Meerprijs olieverf: €30,-

 

Er is ook de optie om 3D bloemen op het schilderij te plaatsen. Ik gebruik dan nep bloemen en naai deze vast aan het doek. 

Meerprijs 3D bloemen €20,-

 

Bestellen?

Bekijk hier het stappenplan.