Home » Informatie » Dankwoord

Dankwoord

Mijn onderneming en webshop zijn niet zomaar ontstaan. Ik ben enorm dankbaar voor alle advies, steun, tips en support van een heleboel mensen. Deze pagina is volledig toegewijd aan degenen wie ik dankbaar ben.  

Marloes van Goals on Heels

 

Personal cheerleader Marloes is de eerste die mij motiveerde om stappen te maken richting mijn eigen onderneming. Met haar Project Dromenvanger leerde ik meer vertrouwen hebben in mezelf en in wat ik kan. Ik denk dat ik zonder Marloes nog steeds niet was begonnen met webshop. Daarnaast heb ik via Marloes ontzettend veel leuke dames ontmoet die ook een eigen onderneming hebben of zijn gestart.

Mignon Nusteling van Studio Stout

 

Mignon is een naakte moraalridder die schrijft, tekent en presenteer en strijdt voor nuance, zoals ze zichzelf omschrijft in haar instagram biografie. Sinds ik Mignon ben gaan volgen is er een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Zij heeft mijn ogen geopend voor zoveel actuele onderwerpen, zoals feminisme, ableism, racisme, maar ook in kunst. Door Mignon durf ik steeds meer mijn eigen mening te vormen en te uiten. 

 

Daarnaast is Mignon een van mijn grootste inspiratie bronnen en kunstenaar vriendin waar ik terecht kan voor advies en gezelligheid. Door haar heb ik ook veel nieuwe leuke mensen en ondernemers leren kennen.

 

 

Carmen Groenfelt, Illustrator

Als ik die stap niet had gezet om het Yonifest van Mignon en Swendeline te bezoeken, dan had ik Carmen nooit ontmoet.

Carmen is niet alleen kunstenaar en illustrator, ze is een baas in het ondernemen en werken met duurzaamheid. Door met haar te praten werd ik minder onzeker over mijn werk. Zij heeft mij de moed gegeven om die droom gewoon waar te maken door te doen. Daarnaast inspireert zij mij enorm in wat ze doet en deelt. 

Cecilia van Cutetinie Nails 

Cecilia is een van mijn grootste en enthousiaste supporter in mijn werk. Zij is een getalenteerde nagelstyliste met oog op diervriendelijke en duurzame producten.

 

Via Mignon ben ik bij haar terecht gekomen en sindsdien maakt zij de mooiste kunstwerken op mijn nagels. Terwijl ze mijn nagels doet praten we over van alles en nog wat. We houden beiden erg veel van vogels en hebben de leukste gesprekken daarover.

 

Daarnaast supporten we elkaar in elkaars werk via social media en is zij een dierbare vriendin van mij geworden.

 

Esmeralda Versnel
van Veritas Advies

Esmeralda heb ik ontmoet tijdens een van de Goals on heels events van Marloes. Zij heeft haar eigen onderneming waarbij zij ondernemers helpt met het juridische fundament onder hun bedrijf. Ik heb bij haar geïnvesteerd in het AVG-starterspakket. Esmeralda heeft mij heel fijn geholpen met het opmaken van alle jurdische documenten die ik nodig heb voor mijn bedrijf. 

Dewi de Vries, Fotograaf

Dewi heb ik kort ontmoet tijdens de eerste Breakfast club editie van Mignon. Zij maakte toen foto's van het evenement. Ze loopt nu stage bij Mignon, die mij heeft getipt om Dewi te vragen of zij foto's wilde maken voor mijn website. En dat heeft ze fantastisch gedaan! 

Alex, de liefde van mijn leven

Mijn lieve vriend steunt mij altijd in alles wat ik doe en waar ik naar streef, zelfs al voordat we een stel zijn geworden. Hij gelooft ontzettend veel in mij, dat ik ook steeds meer in mezelf durf te geloven. Zijn enthousiasme en liefde hebben mij gemotiveerd om mijn onderneming door te zetten.  

Mijn lieve vrienden en familie 

De post wordt heel lang als ik al mijn dierbaren hier zou uitgebreid zou neerzetten. Samengevat ben ik ontzettend dankbaar dat mijn vrienden en familie mij altijd hebben ondersteund in het volgen van mijn dromen. 

Mijn volgers 

Last but not least, ben ik enorm dankbaar voor al mijn volgers die meeleven, meedenken, herkenning en inspiratie vinden in mijn schrijfwerk en enthousiast zijn voor waar ik het afgelopen jaar zo hard aan heb gewerkt. Dank jullie wel voor alles.