Home » Informatie » Over mij

© Foto door Alex Tuijnman

Hoi!

 

Ik ben Nydia Thung en welkom op mijn website. 

 

Ik ben altijd een dromer geweest, wat opzicht niet verkeerd is, maar levenservaring heeft me wel geleerd dat het af en toe ook verstandig is om op beide benen op de grond te staan, om stil te staan bij de kleine dingen die je energie en rust geven. Dus stap voor stap werk ik aan mijn levensdoelen. 


Ik haal energie uit het creatief bezig zijn en dan met name heb ik een passie voor tekenen, schilderen en schrijven. Daarnaast lees ik graag boeken in mijn vrije tijd. Ook kan ik heerlijk genieten van een film of serie. Verder ga ik graag samen met mijn vriend op pad om nieuwe plekken te ontdekken en mooie foto’s te maken. Reizen naar onbekende plaatsen of landen is dan ook een van mijn favoriete bezigheden als tijd en geld dat toelaten..

 

Van droom naar werkeliijkheid

Ik heb jarenlang gedroomd om mijn eigen website mét webshop te ontwikkelen waarin ik mijn kunst kan verkopen. Nu ik dit eindelijk heb waargemaakt, sta ik zowel te springen van energie als te bibberen van angst. Ik had nooit gedacht dat ik zou kiezen om zelf te ondernemen. Er valt nog ontzettend veel te leren, maar ik leer het beste wanneer ik het doe. Het zal met vallen en opstaan gaan, maar ik heb een mooi doel voor mijn ogen:

 

"Mijn doel is om anderen blij te maken met mijn creaties en om anderen te inspireren met mijn ervaringen door middel van social media en mijn blog."

 

De webshop

Degenen die mij al een aantal jaar volgen weten vast nog dat ik al een website had waarin ik blogartikelen plaatste. De website is nu compleet vernieuwd en je kunt eenvoudig de webshop en mijn diensten bekijken.

 

In de webshop verkoop ik origineel werk, maar ook prints als je weinig budget hebt en toch iets van mijn werk wilt hebben. Daarnaast biedt ik een dienst aan waarin je zelf mag bepalen wat ik voor jou illustreer of schilder. Bekijk hier de opties. 

 

De blog

Op mijn persoonlijke instagram én blog deel ik mijn ervaringen van het leven in de hoop jou herkenning, inspiratie en motivatie te geven. Ik leef al 9 jaar met een chronische darmontsteking (colitis ulcerosa) en sinds vorig jaar ben ik erachter gekomen dat ik een emotie regulatie stoornis (ook wel bekend als borderline) en vermijdend persoonlijkheids stoornis heb. Mijn darmziekte is rustig dankzij medicatie en voor mijn mentale stoornissen heb ik een training gevolgd en psycholoog sessies gehad, waardoor het reguleren van mijn emoties veel beter gaan dan voorheen. 

 

Mijn content is vaak een mengelmoes van alles en nog wat en soms veranderen mijn doelen. Maar een paar dingen zijn zeker: oprechtheid, herkenning en inspiratie kan je hier vinden met af en toe ook een grapje op zijn tijd 😉

 

Ik wens jullie veel shop en/of lees plezier!